home | deelnemers | route | eten & slapen | contact
 
   

 

 

 


Laat u inspireren

Zoveel creatieven, zoveel disciplines, één gezamenlijke drijfveer: de liefde voor het vakmanschap. Zestien gedreven ontwerpers, kunstliefhebbers en verzamelaars hebben elkaar gevonden in de fascinatie voor vormen, kleuren, materialen en sferen.

Sjoerd van Aalst, oosterse tapijten, Bart van Bekhoven, interieur, René Vollenbroek, historische bouwmaterialen, Dineke Beereboom, beeldhouwer en René Wijffels oude afrikaanse kunst, schilderijen antiek, Leunie Edwardes, antiek en kunst, Wil en Karel Leenaars, antiek & interieur, Jos en Angelique Donders, interieur, Cees Roelofs, fotografie, Colette en Jan de Raad, antiques & interior, Harrie Rombouts, antiek, Barry van Beek en Bram Dings, antiquairs en decorateurs, Pim Tazelaar, tuinontwerpen en service, Jan Valkenburg, fine arts & antiques, Alain Arphi, antiquair-decorateur, Guus Röell, fine arts-antiques; samen presenteren zij zich aan u onder het adagium ‘Inspirerende Ontmoetingen’, route voor levensgenieters. Zij stellen graag hun deuren voor u open voor een onvergetelijke ervaring.

Laat u inspireren door de passie van professionals. Onderga de betovering van unieke schilderijen, beeldende kunst, antiek foto’s design, meubelen, stoffen tuinen, interieurs. Doe exclusieve ideeën op en ontdek gaandeweg nieuwe mogelijkheden voor in en om uw woning.

Helaas zijn de Inspirerende Ontmoetingen 2006 voorbij, de Open Dagen waren in de maand Maart (vrijdag 10, zaterdag 11, zondag 12, vrijdag 17, zaterdag 18 en zondag 19 maart). Vanzelfsprekend bent nog steeds van harte welkom. Kijk op de websites van de afzonderlijke deelnemers voor hun de openingstijden.

Stel uw ideale route samen, kies de adressen die u aan wilt doen en trek er heerlijk een dag op uit om te genieten van de schitterende locaties en de veelal historische panden waarin wij gevestigd zijn. Aanschouw tijdens uw tocht de adembenemende landelijke omgeving van Brabant en Limburg en neem alle tijd voor een paar onvergetelijke bezoeken. De route is zodanig samengesteld dat u kunt vaststellen hoe goed antiek, modern en natuur kunnen samengaan, elkaar verlevendigen en interessanter maken. En kunt niet alles op één dag plannen, geen nood, er zijn meer open dagen.

Uw eigen huis is uw rustpunt en een ontmoetingsplaats tegelijk. De Open Dagen laten u zien hoe u deze aspecten smaakvol in evenwicht houdt en uw persoonlijke sfeer kunt uitdrukken met de inrichting en aankleding van uw huis en zijn omgeving.