Terug naar het begin

Interieur, Antiek & Kunst
De Armenhof

Kleingaalseweg 2, 5374 CV Schaijk
Tel.: 0486 461529
www.dearmenhof.nl

Naar het volgende adres...
naar het volgende adres

Slechts vijftien autominuten verwijderd van zowel Den Bosch als Eindhoven, ligt het dorpje Schaijk. En in het buitengebied van dit dorp kunt u een bezoek brengen aan de Armenhof. Deze interieurzaak is gehuisvest in en rond een prachtige boerderij die stamt uit de zestiende eeuw. Dit is de plek waar Paul en Mieke Kösters wonen en werken. Ze verwelkomen er hun gasten in een sfeer van rust en gastvrijheid. De stijlcultuur van de Armenhof kan het best omschreven worden als chique sportief met een hoog kwaliteitsniveau.

Bij de Armenhof zijn alle gerenommeerde meubel- en stoffenmerken ruim vertegenwoordigd, maar voor de antiekliefhebber is er ook genoeg aanbod. Met name de collectie zilver is voor de kenner zeker de moeite waard. Bovendien wordt in hun interieurs een extra accent gegeven aan de combinatie van moderne kunst en antiek. Dit wordt ondersteund door het houden van kunstexposities. Speciaal voor ‘Inspirerende Ontmoetingen’ hebben Paul en Mieke een aantal gastexposanten uitgenodigd. ‘Dit wordt echt heel bijzonder’, weet Mieke alvast te verklappen. ‘We hebben een expositie van Veronika Molenkamp, zij schildert prachtige taferelen in olieverf op doek. Waar ik ook erg blij mee ben, is de komst van Peter Gabriëlse. Deze Nederlander die woont en werkt in Normandië, is inmiddels befaamd om de bijzondere kunstkastjes die hij vervaardigt. Verder hebben wij tijdens deze dagen ook nog een mooie collectie bronzen beelden van Wilfried Linssen en stillevens van Cor Koenen.’ Er valt dus genoeg te beleven bij de Armenhof, er is voor elk wat wils.

HomeDe ArmenhofInterart beeldentuin & Arend Jan van der HorstJan & Colette de RaadLeunie Edwardes Antiques B &W, Dineke Beereboom en René WijffelsGalerie KunsthardArtistiek En CasaRizoP.J. van Aalst Oosterse tapijtenLeenaars Antiek & InterieurDonders InterieurCees Roelofs Photography Harrie Rombouts & Zn. AntiquiteitenGalerie des Beaux ArtsGuus Röell