Terug naar het begin

Creations by Maroeska Metz
Rizo

Houtse Heuvel 59, 4911 AV Den Hout
Tel.: 0162 21356 / 076 5210667 www.rizo.com

Naar het volgende adres...
naar het volgende adres

Op dezelfde locatie als Artistiek en Casa in Den Hout vindt u Rizo. Dit jonge bedrijf is een geslaagde samenwerking tussen de bekende ontwerpster Maroeska Metz en styliste Ellen Merkx. Onder de naam Rizo, wat Spaans is voor ‘krulvorm’, verkopen zij gouden juwelen met edelstenen en luxe accessoires zoals tassen en sjaals. En alles met het duidelijke signatuur van de ontwerpster; de karakteristieke krul. Het zijn unieke stukken die met veel vakmanschap en liefde zijn vervaardigd voor vrouwen met karakter.

De sieraden worden exclusief verkocht bij de Rizo Boutique, elke zaterdag in de winkel Artistiek Breda. Speciaal tijdens de open dagen van ‘Inspirerende Ontmoetingen’ worden de sieraden tentoongesteld in de taverne bij Artistiek en Casa. Onder het genot van eigen gebakken brood, heerlijke kazen en een goed glas wijn, kunt u op uw gemak de uitgebreide collectie juwelen bekijken. Maroeska zal tijdens deze dagen ook aanwezig zijn om uitleg te geven bij haar ontwerpen. De inspiratie voor al haar ontwerpen vind zij in de amoniet, een versteende schelp. ‘Je zult versteld staan van de veelzijdigheid van deze krul. In mijn sieraden wordt hij elke keer weer op een andere manier toegepast’, vertelt de ontwerpster. ‘Het zijn sieraden voor bijzondere vrouwen, een sieraad moet iets voor je doen, zeg ik altijd.’ De ontwerpster heeft in de loop der jaren veel bekendheid verworven met haar sfeervolle kroonluchters en kenmerkende woonaccessoires.

HomeDe ArmenhofInterart beeldentuin & Arend Jan van der HorstJan & Colette de RaadLeunie Edwardes Antiques B &W, Dineke Beereboom en René WijffelsGalerie KunsthardArtistiek En CasaRizoP.J. van Aalst Oosterse tapijtenLeenaars Antiek & InterieurDonders InterieurCees Roelofs Photography Harrie Rombouts & Zn. AntiquiteitenGalerie des Beaux ArtsGuus Röell