logo

INSPIRERENDE ONTMOETINGEN
En Route 2007

9, 10, 11 maart en 16, 17, 18 maart.
Van 11.00 tot 18.00 uur.Graag nodigen wij u en uw vrienden uit voor de derde editie van ‘Inspirerende Ontmoetingen en route 2007’. Voor velen van u zal het een eerste kennismaking zijn met dit unieke evenement, dat u voert langs vijftien bijzondere adressen in Brabant en Limburg. Op deze adressen zijn stuk voor stuk eigenzinnige ondernemers gevestigd, die tijdens de weekends 9 tot en met 11 maart en 16 tot en met 18 maart hun deuren speciaal voor u openstellen. Zij tonen dan het beste van wat zij in huis hebben op het gebied van kunst, antiek en interieur.

Door middel van een gastvrije ontvangst met een hapje en een drankje, gastexposities en presentaties, verwelkomen zij u in een sfeer van gemoedelijkheid. Allen hebben zij een eigen visie op wonen, interieur, kunst en antiek. Het aanbod is dan ook zeer divers. Moderne kunst, klassieke interieurs, antiquiteiten, fotografie en tuinarchitectuur zijn slechts een kleine greep uit het brede scala dat de deelnemers bieden. Het gemeenschappelijke kenmerk is de professionaliteit en passie waarmee zij ieder hun vak uitoefenen.

Naast de open dagen tijdens de ‘Inspirerende Ontmoetingen’, kunt u natuurlijk ook op andere dagen een bezoek brengen aan de deelnemende zaken. Achterin in het boekje vindt u een handig overzicht met daarop de routebeschrijvingen en de gangbare openingstijden van de deelnemers. Op onze website vindt u ook nog leuke tips voor Bed and Breakfasts die op de route liggen. Wij wensen u een inspirerende en plezierige route.

Start de route - Download het boekje in pdf (2,7 mb)

Kaartje van de route - Bed & Breakfast op de route

Voor meer inlichtingen bel Leunie Edwardes 0416-312752

deelnemers