Artistiek
     
     
 
Puur leven , puur wonen, puur genieten
In een prachtige woonhoeve gelegen aan een historische Brink treft u de pure meubelontwerpen van Bart van Bekhoven. De meubelen worden in eigen atelier met veel vakmanschap en liefde voor u op maat vervaardigd. Naast de meubelen zijn ook de collecties aan gordijn – en meubelstoffen, kleden en verlichting uniek. Dé plek om uw woonwensen waar te maken. Onze deskundige adviseurs geven u graag een vrijblijvend interieur advies. We maken van ieder huis een thuis. Evenzo puur zijn de keukens van
 
Tinello, tijdens deze dagen zal er life voor u een gerecht worden bereid. Zo kunt u ervaren dat sfeervol ook functioneel kan zijn. Pruysen Houten Vloeren is tevens als subexposant bij ons aanwezig. Party catering Peter Elbers bekend om zijn pure eigen stijl zal zorgen dat het u aan niets ontbreekt! Heel graag tot in Den Hout.

Een samenwerking van Artistiek Interieurontwerpers Den Hout, Tinello Keukens Kaatsheuvel, Pruysen Houten Vloeren Dussen, Party catering Peter Elbers Breda en RIZO Jewelry by Maroeska Metz Den Hout.