De Zanderik
     
     
 
Via een mooie oude klinkerweg met schitterende eikenbomen komt u bij de Zanderik, gevestigd in een boerderij uit 1885. Zo landelijk gelegen en toch midden in de stad. Buiten stralen de prachtige solitaire bomen en planten u al tegemoet. Op een oppervlakte van ca. 3000 m2 heeft De Zanderik een bijzondere collectie bomen en planten staan in exorbitante vormen en maten. Tevens kunt u een kijkje nemen in de privé-tuin die ook als showtuin dient.
Hier maakt u kennis met diverse soorten van bestrating, beplanting en een gezellige buitenkeuken. Indien uw interesse uitgaat naar een tuin met een zwembad en badhuis, dan bent u hier op het juiste adres.
 

ID Garden Products, specialist op het gebied van zonnezeilen en Sauna & Pool Design, specialist in o.a. outdoor spa, sauna’s en infraroodcabines zijn deze dagen onze gast-exposanten.

Onder het genot van een drankje en een hapje, speciaal voor u klaar gemaakt op de Big Green Egg van Sauna & Pool Design, nodigen wij u uit om inspiratie op te doen voor de komende zomer. Of breng alvast een bezoek aan onze website www.zanderik.nl

De Zanderik
Sober Chique in een Serene Sfeer